vendredi 27 mars 2020

Μαθήματα από την ελληνική τηλεόραση (ΕΡΤ2 και WEB TV) για τα παιδιά δημοτικού

Μαθήματα από την ελληνική τηλεόραση θα μπορούν να παρακολουθούν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στην ΕΡΤ. Τα μαθήματα θα προβάλλονται  κάθε πρωί στις 10.00 ώρα Ελλάδος από την ΕΡΤ2 σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και η εκπομπή θα ονομάζεται ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Παράλληλα, τα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΡΤ και στο WEB TV χωρίς περιορισμό για το εξωτερικό, και θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε, από όποιο σημείο του κόσμου και να βρισκόμαστε, μέσω του υπολογιστή μας. Σε επανάληψη μπορείτε να βρείτε όλες τις εκπομπές εδώ.

Πρόκειται για μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται από δασκάλους που προέρχονται από το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης και θα μεταδίδονται στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ2. Το κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια περίπου μισής ώρας και η εκπομπή θα έχει συνολική διάρκεια, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, περί τη μία ώρα και αργότερα ενδέχεται να περάσει σε μιάμιση με δύο ώρες την ημέρα. Τα μαθήματα των δύο πρώτων ημερών αφορούν τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού και περιλαμβάνουν διδασκαλία Γλώσσας, Μαθηματικών, Φυσικών Επιστημών και Ιστορίας. Τις επόμενες ημέρες τα μαθήματα θα διευρυνθούν και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, ενώ θα εμπλουτιστούν και με άλλα διδακτικά αντικείμενα.

Τα μαθήματα για το δημοτικό υπολογίζεται να συνεχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα και για όλο τον Απρίλιο.

Πηγή : fresh-education και τηλεοπτικό πρόγραμμα ΕΡΤ2

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire